Український телеведучий Володимир Остапчук, який зараз працює у шоу "Маска", продемонстрував наслідки ДТП: невідомий пом'яв двері автомобіля його дружини, який він їй подарував.

Сторіз про це зірка телеекранів розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Вечер перестает быть томным, якась падла помяла дверь", — каже ведучий на відео на суміші російської й української мов.

"Мотаюсь по страхових", — каже текст на відео.

Також у ролику можна побачити, що представник страхової агенції вже прибув на місце інциденту і проводить фотозйомку транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Чорний автомобіль Range Rover Остапчук подарував своїй коханій Христині на день народження в серпні минулого року.

"Вона мені розповідала, що завжди мріяла про Range Rover. Завжди. Останніх років 10. Звичайно ж, я прислухаюся до її бажанням і мріям і, по можливості, намагаюся їх виконувати", - сказав тоді відомий ведучий, який ще зовсім нещодавно оскандалився розлученням після зрад і обманів.

Вартість такого позашляховика оцінювалася у 1,4 мільйона гривень.

Врешті-решт, Володимир і Христина побралися восени минулого року з доволі гучним і дорогим весіллям.

Нагадаємо, Двічі одружений Остапчук загримів до лікарні: "Відвалився..."

Як повідомляє портал "Знай.uа", Ведучий шоу" Маска "Остапчук поділився фірмовим рецептом куті:" Там панує любов...". Напередодні Різдва популярний український шоумен, головний ведучий грандіозного шоу-детективу" МАСКА " Володимир Остапчук поділився цікавим рецептом смачної та корисної куті.

Також "Знай.uа" писав, що Двічі одружений Остапчук поділився болем через п'ять хвилин:"були б курочки". Володимир Остапчук опублікував кумедне відео.