Олександр Лукашенко заявив, що американці стежать за власниками смартфонів, і закликав білорусів відмовитися від цих пристроїв.

Невизнаний Заходом "президент" Білорусі Олександр Лукашенко розкритикував користувачів IPhone і закликав всіх громадян перейти на звичайні кнопкові телефони. Про це Лукашенко заявив на Всебілоруських народних зборах, що проходять в ці дні.

На початку своєї промови Лукашенка говорив про бізнес та Білорусь без олігархів. І, напевне, як приклад того, що народ не бідує та користується предметами розкоші, Лукашенко привів смартфон iPhone 12.

"Річ у тім, скривджені, бідні, без олігархів Білорусь. Я не кажу про дванадцяті смартфони і айфони. Заради бога, телефонуйте. Хочете, щоб кожну хвилину вас американці відстежували, де ви знаходитеся і що ви там паритеся по цих айфонах, купуйте. Якщо ви не чуєте, що я вам кажу ", - сказав він.

За словами Лукашенка, "розумні люди вже давно шукають телефони кнопкові".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомлялося, в січні Лукашенко заявив, що не користується мобільним телефоном, а новини дізнається від свого молодшого сина - Миколи.