З сусідньої Російської Федерації, де постійно відбуваються досить дивні події, прийшли кримінальні новини. Так, 33 річний житель міста Тихвін викрав мощі святої Матрони Московської з Богородичного Успенського монастиря.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих журналістів, а також відео, яке з'явилося на сервісі YouTube.

До вечора того ж дня 33-річного росіянина затримали співробітники правоохоронних органів в Тихвінському районі Ленінградської області. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Поліція розповіла, що він зайшов, почекав, поки охоронець відвернеться, схопив скриньку і вийшов.

За інформацією журналістів, чоловік продав мощі всього за 500 рублів (приблизно - 190 грн. - ред.) місцевому антиквару. Пізніше злодюжка пояснив свій вчинок. Він заявив, що на виручені гроші він хотів купити їжі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В якості довідки варто розповісти, що Матрона Московська (Матрона Дмитрівна Ніконова) народилася в Тульській губернії в 1881 році. Від народження була сліпою, в 1902 році її паралізувало. З восьми років буцімто мала дар передбачення і зцілення. У 1925 році перебралася до Москви, де і проживала до своєї смерті в 1952 році. У 1999 році визнана місцевошанованою святою, в 2004-му — всешанованою. Мощі зберігаються в столичному Покровському монастирі.

Раніше повідомляли, у Києві серійні грабіжники попалися на гарячому і вийшли сухими з води - "Завтра знову на справу!".

Як повідомляв Знай.uа, голодний львів'янин накинувся на м'ясо просто в маршрутці: мало не з'їв разом з чужою сумкою.

Знай.uа писав, банда злодюжок попалася столичним копам вдруге за три дні: "Клялися виїхати з Києва".