Турецький актор Халіт Ергенч, всіма відомий за роллю султана Сулеймана в серіалі "Величне століття", і його дружина Бергюзар Корель в минулому році вдруге стали батьками.

38-річна актриса зараз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік, опублікувала архівні фотографії, зроблені під час пологів.

9 лютого її старшому синові Алі виповнилося 11 років, тому вона не зуміла не привітати дитину в соцмережі.

"З твоєю появою в цьому світі в молодості ти змусив мене відчути смак материнства, що, можливо, є найбільшою причиною мого існування в цьому житті. Я змінилася з невимовним щастям, з цим почуттям, якого ніколи раніше не відчувала, я трансформувалася і виросла... З твоєю любов'ю, з твоєю мудрістю, з милосердям до всього живого на світі, з твоєю хоробрістю, кожен день я дізнавалася з тобою щось нове .. спасибі тобі за це", — написала жінка в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, дружина "султана Сулеймана" поправилася після пологів і натрапила на шквал ненависті: "Ви можете ковзати". За її словами, знаходилися люди, які могли спокійно висловити своє здивування такій фігурі.

Як повідомляв "Знай.ua", Султан Сулейман "Величного століття" відповів на нападки на адресу дружини: "Варто віддавати належне"

Знай.ua писав, актори "Величного століття" в реальному житті: як поза серіалом виглядають Хюррем, Сулейман і Пелін.