Володимир Зеленський в ОАЕ, кадр з відео
Володимир Зеленський в ОАЕ, кадр з відео

Зеленський з першою леді проведе 14 лютого в ОАЕ

Глава держави разом з першою леді Оленою 14-15 лютого відправиться в Об'єднані Арабські Емірати з офіційним візитом. Зеленський проведе переговори зі наслідним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного Головнокомандувача Збройних сил ОАЕ Мухаммадом бін Заїдом Аль Нахайяном, а також з Прем'єр-міністром, віцепрезидентом, Міністром оборони ОАЕ Мухаммадом Бін Рашидом Аль Мактумом.

Воїни / фото: ООС
Воїни / фото: ООС

Воїн ЗСУ підірвався на міні на Донбасі: окупанти отримали по заслугах

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 12 лютого 2021 року.

черга біля Ощадбанку, фото з вільних джерел
черга біля Ощадбанку, фото з вільних джерел

Ощадбанк заблокував рахунок пенсіонера: "В мене це єдине джерело доходів"

Останнім часом державний Ощадбанк отримує все більше скарг на обслуговування клієнтів. Цього разу на Ощадбанк поскаржився пенсіонер.

Артем Язловецький з дружиною / фото: facebook.com/artem17dolin
Артем Язловецький з дружиною / фото: facebook.com/artem17dolin

Шляхом Скрябіна: відомий музикант загинув у ДТП, сім'ю рятують лікарі

Під Кропивницьким у страшній ДТП загинув відомий український музикант Артем Язловецький. 29-річний музикант Артем Язловецький їхав на легковому автомобілі "Славута" разом з дружиною і двома дітьми, як раптом із зустрічної смуги вилетіла машина BMW і спровокувала зіткнення. В результаті ДТП загинув Язловецький, а його 25-річна дружина Анастасія з 2-річними двійнятами були госпіталізовані.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Зеленський озвучив термінову заяву щодо полонених моряків: "Дякую за безлад..."

Президент України Володимир Зеленський продовжує активно ділитися новинами на своїх сторінках в соціальних мережах. Цього разу український президент розповів, як йому приємно і радісно, коли вдається швидко звільнити з полону українських моряків.