На офіційному сайті президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, з'явилася інформація про те, що глава держави разом з першою леді Оленою 14-15 лютого відправиться в Об'єднані Арабські Емірати з офіційним візитом.

Зеленський проведе переговори зі наслідним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного Головнокомандувача Збройних сил ОАЕ Мухаммадом бін Заїдом Аль Нахайяном, а також з Прем'єр-міністром, віце-президентом, Міністром оборони ОАЕ Мухаммадом Бін Рашидом Аль Мактумом.

"Під час зустрічей обговорюватиметься широкий спектр питань двостороннього політичного, торговельно-економічного, інвестиційного та гуманітарного співробітництва. За результатами переговорів планується підписання низки двосторонніх документів", - йдеться в повідомленні.

Зеленський, фото: president.gov.ua
Зеленський, фото: president.gov.ua

Олена Зеленська ж, в рамках розвитку напрямку "Культурна дипломатія", зустрінеться з Міністром культури та молоді ОАЕ Нурою бинт Мухаммад Аль Каабі і з представниками дирекції Дубайської опери та клучевих культурних та історичних пам'яток Абу-Дабі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський озвучив термінову заяву щодо полонених моряків: "Спасибі за безлад..."

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський після повернення з передової терміново скликає РНБО. "На засіданні планується обговорити комплекс питань, частина з яких буде розглянута в закритому режимі", – йдеться в повідомленні РНБО.

Знай.ua писав, Зеленська приготувала школярам корисне і смачне меню: діти пробували самі. "Чи може корисне бути смачним?", — написала Олена.