На спеціальному заході Даша Квіткова і Нікіта Добринін назвали стать майбутньої дитини.

Відповідне відео переможниця "Холостяка" розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Історія кохання Добриніна і Квіткової розвивалася на очах у сотні тисяч українців. Добриніна обрали експерти і українці на посаду нового холостяка у однойменний проєкт, який вже багато років виходить на телеканалі “СТБ”. Добринін - улюбленець багатьох українців, адже хлопець встиг попрацювати ведучим практично на всіх центральних телеканалах України. Саме на шоу Нікіта зустрів свою майбутню дружину - Дар’ю Квіткова, яка прийшла змагатися за його року разом з іншими дівчатами.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Цього літа пара відсвяткувала бучне весілля, яке не зменшило навіть карантинні обмеження. Купа квітів, декорований майданчик для церемоній, принцеса-наречена… це було одне із найкрасивіших весіль України у 2020 році.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вже взимку пара оголосила про очікування на дитину. 13 лютого пара провела вечірку, на якій вони разом із гостями дізнавалися стать дитини. Ця традиція прийшла до нас з Заходу. Потрібно попросити свого лікаря написати стать дитини на папірчику, а його потім передати кондитеру або організатору, якщо секрет ховається у кульці. Потім майбутні батьки розрізають торт або лопають кульку, якщо вміст кульки або ж крем торту рожевий - пара чекає на дівчинку, якщо блакитний - на хлопчика.

Усі гості і майбутні батьки ретельно задокументували процес лускання кульки. Уся Україна бачила щасливі очі і рухи Добриніна, коли з’ясувалося, що скоро він стане татом хлопчика.

Нагадаємо, вагітна дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, скільки вже набрала кілограмів.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Добринін показав як балує вагітну Дашу квіткову.

Також "Знай.uа" писав, що холостяк Добринін залишив вагітну квіткову і опинився один на один з монстрами.