Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом все частіше ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями зі свого яскравого життя.

На цей раз Анна показала, як відпочиває на морі і вирішила зробити сюрприз своїм шанувальникам в День Святого Валентина.

"Сьогодні день Всіх Закоханих і в цей день я звичайно ж хочу побажати вам всім любові❤️ безумовної любові до людей, до планети, до природи і до всього, що вас оточує. Адже це так важливо, культивувати і ростити в душі це прекрасне почуття. І воно обов'язково буде взаємним. Бачите дзеркальне серце на цьому фото? Дивишся в нього і воно відображає любов✨", - написала Анна.

Також дівчина вирішила на один день стати Купідоном і запропонувала не тільки подарунок, але і перетворити свій пост в валентинки, так вона пропонує їм зізнатися в коханні.

"Ще дуже хочеться побути сьогодні Купідоном і перетворити коментарі на валентинки. Відзначайте нижче людей, яких ви дуже сильно любите, не обов'язково ваших коханих, можете відзначити ваших друзів, родичів або навіть не знайомих вам людей і зізнатися їм у коханні", - пише Заворотнюк.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Заворотнюк розкинула довгі ноги в Дубаї.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Заворотнюк переїхала в столицю і змінила зовнішність.

Також "Знай.uа" писав, що красуня-дочка Заворотнюк змінила імідж і професію, по стопах "моєї прекрасної няні".