У Російській Федерації розкрили молоду вчительку, яка крала ювелірні прикраси у школярів.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Рузаєвка (Республіка Мордовія, Російська Федерація). 27-річна вчителька однієї з місцевих шкіл в період з листопада 2020 року по початок лютого 2021 року займалася крадіжкою ювелірних прикрас в учнів молодшої школи.

Вона запрошувала дітей на перерві в спортивний зал, де пропонувала зіграти в гру. Після цього вона зав'язувала школярам очі і знімала прикраси під приводом забезпечення схоронності. За підсумком коштовності вчителька так і не повертала.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак, це був не єдиний її метод: вона могла знімати прикраси, нібито допомагаючи школярам зняти куртку або поправити комір.

Слідчим вдалося розкрити схему педагога і дізнатися деякі подробиці. Як виявилося, крадені ювелірні вироби жінка в слідстві здавала в ломбард, а виручені гроші витрачала на особисті потреби. За попередніми даними сума збитку склала 117 000 рублів (приблизно 44 000 гривень).

Відносно вчительки порушили кримінальну справу за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого статтею 158 Кримінального кодексу РФ "Крадіжка".

Нагадаємо, що у Львові містяни влаштували самосуд чоловікові, який регулярно обкрадав гостей та мешканців міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, молоді люди, які грабували на вокзалі в Києві, намагалися підкупити начальника поліції.

Також Знай.иа писав, що двоє юних братів жорстоко позбавили життя вчительку.