Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, присвячений Дню закоханих 14 лютого. Так, артистка приміряла жіночну вечірню сукню яскраво-червоного кольору з глибоким декольте, яке вигідно підкреслило фігуру Лесі. Романтичний образ красуня доповнила масивними золотими аксесуарами у вигляді намиста з підвіскою-зірочкою, тонкого браслета і сережок, а також ніжним макіяжем.

Зірка блиснула пишними грудьми, грайливо дивлячись на камеру, а також згадала шкільні роки. Нікітюк трохи поностальгувала, видавши, хто дарував їй валентинки в школі - виявляється, ведучій вони приходили анонімними. Леся жартівливо припустила, що ті могли бути від фізрука або трудовика.

"Lady Ле in red💋

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

В школі мені валентинки від анонімів приходили...думаю то був фізрук і трудовик😁
А вам підписували?"

Фолловери не пройшли повз: "Леся Іванівно, ви відвал башки просто 🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Яка ви гарна 😍", " 😍 😍 😍 😍 😍 супер) червоний колір до лиця❤️"," ух, красуня🔥 😍❤️","Була б чоловіком,закохалася б.......❤️❤️❤️".

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.