14 лютого по всьому світу прийнято відзначати тепле свято - День святого Валентина, іменований також Днем закоханих.

Сам день буквально налаштований на романтичну атмосферу, в повітрі витає любов, а місто часто прикрашене безліччю трепетних декорацій у формі сердечок. З появою соціальних мереж кожен бажаючий може ще й подивитися на подарунки знайомих і їх проведення часу з другими половинками, але як бути тим хто залишився в свято без пари?

У шоу "Зірковий шлях" з'явилося інтерв'ю від зірок українського шоу-бізнесу, які опинялися в подібній ситуації, а тому поділилися своїми порадами і розповіли кілька кумедних випадків з життя. Виявляється, без коханих на 14 лютого залишалися і Аліна Гросу, і Віталій Козловський, і Дзідзьо, і шеф-кухар Євген Клопотенко, акторка Тетяна Песик з "Жіночого кварталу", солістка групи "KAZKA" Олександра Зарицька, актор Арам Арзуманян, Jerry Heil.

Артисти видали, що залишитися без пари в свято - не катастрофа, як може здатися на перший погляд, адже важливо знайти "свою" людину. Зірки відзначили, що в першу чергу потрібно полюбити себе, навіть побалувати подарунком до свята. Якщо ж ви відчуваєте себе самотньо - краще відсвяткувати день в компанії друзів і сім'ї.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.