Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію свіжих спокусливих кадрів, примірявши відразу два пікантних, але абсолютно різних образи. Так, артистка для першого знімка приміряла сексуальне боді чорного кольору з прозорим верхом в сіточку і високими рукавичками, доповнивши вбрання масивним аксесуаром у формі широкого шкіряного чокера зі срібними вставками.

При цьому красуня вирішила не прикривати оголені груди, гіпнотизуючи шанувальників розкішними формами. Для другого образу Даша вибрала чорне напівпрозоре вбрання з корсетом і глибоким декольте, а також високі золоті рукавички і довгі сережки. Зірка привітала фанатів з Днем закоханих 14 лютого, побажавши закохуватися тільки в "своїх" людей і бути щасливими.

"Закохуйтеся тільки в своїх.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відокремлюйте зерна від плевел.

Мчіться, відривайте, переступайте, озирайтеся і забувайте, вчіться кожен раз!

Нам не так багато відміряли, пам'ятайте.
Радуйте око, тому, хто не боїться показати сльозу)
Зігрівайте ті руки, які тихесенько закладаються в вашу долоню. Вранці обіймайте тих, хто засинаючи гладить вам волоссячко, і знає запах ваших складочок на шиї.

Складочки наїдайте виключно разом, після шести!
Цілуйте тільки губи, які складають для вас нову мову

Любімську і обожнювальну!
Телефонуйте і пишіть.

Очікування вбиває."