Популярна українська телеведуча і блогерка Олена Філонова показала гарячі танці в одному з київських клубів.

Відповідне відео з'явилося на просторах TikTok.

Олена Філонова відома українцям в якості Ревізора краси на "Новому каналі", а також як колишній кандидат на посаду міського голови Києва. У соціальних мережах дівчина не стримує себе і не соромиться показати фанатам себе натуральну. Багато хто засуджує Філонову за надмірну відкритість і любов до танців, проте телеведуча не звертає на хейтерів уваги.

Деякий час тому Олена Філонова побувала на модній вечірці в одному з київських клубів. Дівчина прийшла на тусовку в досить відвертому і епатажному вбранні, який показав її пишний бюст і сідниці. В Instagram ревізор опублікувала лише красиву сторону цієї вечірки.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, на просторах соцмережі TikTok з'явився відеоролик, на якому Філонова відпалює на танцполі в явно нетверезому стані. Вона показала відвідувачам вечірки, як вміє трясти сідницями і ніяк не соромилася своїх рухів.

Користувачі мережі розділилися на два табори: одні стали засуджувати журналістку за непристойну поведінку, а інші стали на її захист:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що колега Фреймут 30 років не спілкувалася з батьком, поки його не стало: як зірка переживає втрату.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Філонова розповіла про непоправні втрати.

Також Знай.uа писав, що Філонова розповіла про дивні знаки долі.