Відома українська співачка Міка Ньютон відверто розповіла про пережитий рак яєчників і чи зможе вона народити своїх дітей.

Детальніше про це виконавиця розповіла в інтерв'ю для "ЖВЛ".

Відомо, що кілька років тому співачка Міка Ньютон, яка на даний момент живе і будує кар'єру в США, пережила рак яєчників. Фанати дізналися про діагноз дівчини тільки через рік, коли все вже більш чи менш налагодилося.

Виконавиця розповіла, що почалося все в 2018 році після її весілля з американцем Крісом. Міка вирішила, що в змозі організувати пишне весілля на 120 осіб самостійно, проте після торжества її стан різко погіршився. Вона відчула болі в животі, проте не надала цьому великого значення.

Співачка вирішила, що проблеми зі шлунком у неї почалися через неправильний раціон харчування, тому сама прописала собі дієту і почала займатися гарячою йогою: "Це 40 градусів спеки. При моєму діагнозі це було просто ... дивом. Ну там нічого не розірвалося і цей рак не пішов по всьому тілу".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Про проблеми зі здоров'ям Ньютон дізналася лише через 4 місяці, коли прилетіла до Києва на День народження батька. Лікарі побачили на УЗД кісту, довжиною 11-12 сантиметрів. Тоді дівчина почала приймати ліки, проте легше їй не стало.

Під час наступної поїздки на батьківщину співачка дізналася від лікарів, що у неї рак яєчників. Першу операцію вона пережила в Україні, сподіваючись, що все пройде без ускладнень. Однак, в ході операції хірурги виявили метастази:"Я з першої стадії відразу перескочила на третю". Медики швидко почали чистити організм від поганих клітин, щоб врятувати життя зірки.

Після цього вона пережила ще кілька операцій, тільки вже в США. Міка Ньютон пройшла через болісну реабілітацію, проте зізналася, що налаштовувала себе тільки на позитив.

"І я потрапляю в такий чорний коридор, і так, трохи світла з прочинених дверей. Я приходжу, дивлюся в цю кімнату, а там - ну чистота нереальна. І мене хтось за руку, типу: "Ти куди пішла? Тобі ще сюди не можна". І я прокидаюся від того, що мене медсестра будить і каже: "Дихай, дихай, дихай", - розповіла співачка.

Зараз, на щастя, співачці вдалося подолати захворювання, і вона навіть зможе мати дітей. За її словами, нічого важливого їй не видалили, і вона цілком готова до народження дитини. Вона зазначила, що якщо завагітніти не вийде, то вона не проти взяти дитину з дитбудинку.

Нагадаємо, що Міка Ньютон після боротьби з раком поділилася страшною новиною.

Як повідомляв портал Знай.иа, Міка Ньютон вперше розповіла про боротьбу з онкологією:"Рак зробив мене невпевненою".

Також Знай.иа писав, що українська співачка Міка Ньютон відобразила себе перед операцією.