Популярна українська співачка Христина Соловій, яку продюсує лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, досить часто балує шанувальників красивими публікаціями в Instagram.

Цього разу виконавиця хітів "Тримай" і "Хто, як не ти?" розмістила на своїй сторінці в соцмережі десять фотографій з концерту до Дня святого Валентина. Варто зазначити, що в кадрі Христина виглядає дуже гармонійно з червоними трояндами, які обвили її коротку бежеву сукню і мікрофон.

У підписі до знімків 28-річна зірка зізналася, що її дуже надихають подібні концерти, після яких хочеться писати нові пісні.

"Нема більшого блаженства для мене, як коли напишу красиву пісню. Але що то за птах натхнення прилітає після таких концертів, якби ви тільки знали...❤️", - зазначила Соловій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Який образ 😍", "Красива дівчина ❤️", "Чудовий птах❤️", "Неймовірна сукня 🔥", "Ти чарівна 😍❤️", "Скільки справжньої краси і ніжності ❤️😍😍", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Христина Соловій зізналася, що постраждала на півмільйона через кібератаку фаната.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Соловій приголомшила фанатів розміром ноги.

Також портал Знай.uа писав, що самотня підопічна Вакарчука запрошує до себе додому з однією умовою: "Хто перший?"