Вдова російського співака Йосипа Кобзона зважилася розкрити несподівані факти з життя артиста. Виявилося, у нього був таємний прийомний син, про що вона розповіла місцевим ЗМІ.

"Він нам дістався дитиною. Він живе у Вірменії, і коли він приїжджає, ми намагаємося завжди охопити його увагою, якщо дочка в Москві або син", — поділилася дружина артиста.

Вона також розповіла, що чоловік зраджував їй, проте вона прощала його.

"Мені пощастило, що я зустріла людину, яку я змогла стільки років любити, любити, не критикувати, не сперечатися, не сваритися", — сказала Неллі Кобзон.

Йосип та Неллі Кобзон майже півстоліття прожили разом
Йосип та Неллі Кобзон майже півстоліття прожили разом

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За останній час це другий раз, коли ім'я Кобзона обговорюють у ЗМІ. До цього батько покійної співачки Жанни Фріске втягнув покійного Йосипа Кобзона в брудні розбірки. Відомо, що новий конфлікт виник після того, як продюсер Йосип Пригожин висловив свою негативну думку з приводу музичного дебюту сестри Жанни Фріске.

"Хто він такий, щоб мене ображати? Ми не друзі, ніколи не бачилися. Одного разу він просив, щоб я йому допоміг з Дімою Шепелєвим, мовляв, ще НЕ вечір — він з ним розрахується... Я тоді не зрозумів - а я тут взагалі при чому? Він і Кобзону покійному дзвонив, за допомогою по Шепелєву звертався. Треба стежити за його психологічним станом. Нехай перевірять представники правоохоронних органів його осудність", - заявив чоловік.

Раніше ми повідомляли, Кобзона не впізнати, як виглядав фанат Путіна без звичного перуки з чубчиком.

Як повідомляв "Знай.uа", Рінат Ахметов завжди допомагав, а Кобзон став "другим батьком", син загиблого бізнесмена Щербаня.

Також "Знай.uа" писав, що батько Жанни Фріске втягнув у конфлікт покійного Кобзона.