Лютневі морози, м'яко кажучи, вже набридли українцям. Однак із зимовим часом деякі громадяни не хочуть розлучатися. Саме тому до українського Президента Володимира Зеленського звернулися просто - залишити в країні зимовий час і не здійснювати "стрибків", так як це "шкодить здоров'ю людей і економічним процесам".

Про це стало відомо завдяки новому зверненню на офіційному сайті Президента України president.gov.ua у розділі для петицій.

Варто зазначити, що автором петиції виступив громадянин України Сергій Горіченко. Для того щоб президент дав відповідь на цю пропозицію - петиція повинна зібрати 25 тисяч підписів.

Петиція Сергія Гориченка, скріншот: president.gov.ua
Петиція Сергія Гориченка, скріншот: president.gov.ua

"Прошу зупинити шкідливі для здоров'я та економічно необґрунтовані регулярні зміни часу і остаточно залишити час в Україні на стандартному часі GMT + 2 (астрономічно найближчий показник) протягом усіх 365 (366) днів у році.", - пише Сергій Горіченко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: ОПУ
Володимир Зеленський, фото: ОПУ

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що в 2021 році переведення годинників в Україні на літній час буде в ніч з суботи на неділю 28 березня о 3.00 на 1 годину вперед. Багато хто вважає, що переведення годинників — пережиток минулого. Однак це допомагає зменшити споживання електроенергії. На думку деяких експертів, такий крок важливий з економічних та екологічних причин.

Раніше повідомляли, паливо і газ злетіли в ціні на карантині, українці вимагають перерахунку: не наїздишся.

Як повідомляв Знай.uа, ціни на продукти загнали українців у глухий кут: "Зарплати і пенсії не ростуть".

Знай.uа писав, кияни вимагають припинити "знущання" у громадському транспорті - "Пільговий атракціон".