Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно в акаунті одного з численних фан-клубів знаменитості anilorak_news з'явилося стильне фото, яке раніше публікувала сама Кароліна. Так, артистка позувала навпроти вікна власних світлих апартаментів, примірявши досить спокусливе вбрання - лише сорочку-оверсайз яскраво-червоного кольору з чорним принтом у вигляді написів.

Каштанове волосся зірка прибрала назад у високий хвіст, доповнивши зухвалий образ золотими сережками і вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Красуня блиснула стрункою фігурою, в тому числі розкішними ногами, адже наполегливо працює над своїм тілом.

"Всім привіт, кохані!❤️
Як настрій? Гарного тижня!🥰"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак в одному з постів розповідала, як стежить за фігурою.

"Кожен ранок я починаю з простого тренування:
1. Обов'язкова розминка, щоб налаштувати м'язи на «робочий лад». Починаємо з голови, потім включаємо плечі, потім – руки і стегна.
2. Присідання для пружних сідниць: 3 підходи по 20 разів.
3. Прес – 40-50 разів.
4. Стрибки. Ноги на ширині плечей, в процесі вистрибування руки піднімаються вгору.
5. Віджимання від підлоги - 20 разів..."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.