Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість потрапила в скандал на шоу "Маска", де грубо висловилася про зіркову колегу Тіну Кароль, задзвавши її "відомою плакальницею" на всю Україну.

Фанати вирішили, що зірка насміхалася з сумного особистого життя Тіни, адже в 2013 році трагічно пішов з життя її чоловік, продюсер Євген Огір, причиною загибелі якого став рак шлунка. Кароль вже багато років сама виховує їх спільного сина Веніаміна і вкладає душу в свої часто сумні пісні.

Полякова навіть записала відео-звернення, в якому пояснила, що не хотіла образити Тіну, а лише вважає, що у Кароль сумний репертуар. Незважаючи на це, користувачі мережі вирішили пригадати ще кілька скандалів, пов'язаних з Ольгою.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@_kamenskux_

#хочуврекомендации #каменских #потап #полякова #рек #ссора #митинг #навальный #хочуврек #рекомендации

♬ Эйя - Канги

У соціальній мережі TikTok на одному з фан-аккаунтів Насті Каменських з'явився ролик з далекого 2017 року, де Потап вичитує виконавицю на "Лізі сміху" і навіть кричить на неї. Обидва члени журі посперечалися через те, що нібито Ольга на зло занижувала команді Потапа бали. Рознімати артистів довелося дружині Олексія Насті Каменських і тоді ще ведучому "Ліги Сміху", нинішньому президенту України Володимиру Зеленському.