Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Знаменитість виставила серію трепетних кадрів, поділившись з численними шанувальниками радісною новиною -виявляється, буквально недавно красуня знайшла свою любов. У романтичній фотосесії зірка приміряла чорне облягаюче вбрання, поки поруч з нею позував той самий чоловік, ім'я і зовнішність якого Олена поки вирішила не розкривати.

Втім, виконавиця зізналася, що їх з коханим познайомив саме сніг - він об'єднав пару в одному місці і в один час. Також артистка видала, що вони з бойфрендом обидва просто обожнюють пити каву. Раніше виконавиця була впевнена, що кращий вік для шлюбу - 22-23 роки, проте змінила свою думку, коли в свої 29 років відчула тих самих "метеликів" в животі.

"Я познайомилася з ним: не старшим, не більшим, не статуснішим. І потонула. Я не можу пояснити, що сталося і чому. І мені байдуже, що скажуть всі. І чи будуть говорити взагалі. Я просто щаслива, я потрібна, я можу віддавати накопичену любов просто так. Ніяких анкет чи співбесід. Сніг нас просто об’єднав в одному місці в один час і закопав під своїм коханням. А ми й раді. Адже все цікаве попереду.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нас об’єднало кавопиття. І я хочу, щоб вас воно об’єднувало також..."