У Санкт-Петербурзі уповноважений комітету з молодіжної політики Дагестану відкусив мочку вуха дівчині, з якою відпочивав.

Про подробиці події розповідають росСМИ.

Повідомляється, що інцидент стався в одній з пітерських готелів - близько 02:30 в готелі спрацювала тривожна кнопка, після чого туди прибули правоохоронці. З'ясувалося, що один з постояльців готелю, який представився Росгвардії як "уповноважений комітету з молодіжної політики Дагестану в Калинському районі", відкусив своїй гості мочку вуха.

За відомостями одного з місцевих видань, правоохоронці затримали 29-річного дагестанця, який трьома днями раніше забронював номер у готелі, а 15 лютого з'явився туди з дівчиною.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Близько другої ночі... він почав за нею бігати по всьому готелю. Наздогнав і відкусив їй мочку вуха. Дівчина вирвалася і стала стукати в номери. За попередньою інформацією, прихистив її до приїзду швидкої син посла Вірменії", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, у затриманого чоловіка правоохоронці виявили пакетик з підозрілою речовиною зеленого кольору.