Епатажна українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки", Анастасія Покрищук нещодавно поділилася кумедним роликом на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Так, на опублікованому відео "пацанка" в черговий раз демонструє свої вилиці з силіконовими імплантами. Анастасія підсвічує опуклі частини обличчя ліхтариком від телефону. Вилиці Покрищук світяться червоним кольором.

"Дивись, я тобі покажу фокус! Бачиш світяться вилиці? А силіконові с*ськи, у кого є, точно так само світяться. І там видно всі судини", - сказала на відео Анастасія.

"❤️ Покаж Покажи фокус бабусі) цікавість утамуй", "До речі так 😂", "Все тіло так світиться, якщо присвятити", "Блін ти чітка 😅😍😍💣💣💣", "Як з фільму "Пила" 😂😂😂😂", "А фотку в паспорті змінила? 🥴", "Лампочки", "Силіконові с*ськи до речі не світяться 😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що перероблена "пацанка" Покрищук показала свої блискучі кулі: "П*здато?"

Нагадаємо, Анастасія Покрищук показала, для кого так старається: "Найулюбленіший".

Як повідомляв портал Знай.uа, перероблена "пацанка" Покрищук пояснила, як підвищити самооцінку: "Не купуй швабри додому".

Також портал Знай.uа писав, що алкозалежна "пацанка" знайшла найцінніше в тверезому житті: "Найкращий подарунок за 25 років".