Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих архівних кадрів зі старшою донькою Златою Мітчелл, якій 17 лютого виповнилося 15 років. Так, зіркова мама не шкодувала для дівчини безлічі теплих слів, відзначаючи, що саме зі Златою у неї пов'язані найтепліші спогади і те, як весело їм разом "плисти проти течії".

Варто відзначити, що Ольга Фреймут - мама трьох дітей. Злата Мітчелл народилася в 2006 році від британця Ніла Мітчелла, з яким ведуча познайомилася в Лондоні, донька Євдокія і син Валерій - від нинішнього чоловіка, генерального директора "Нового" каналу Володимира Локотко.

"Донечка, @zlata_mitchell , з Днем народження!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Будь щасливою, здоровою, а я завжди поруч: підтримати, захистити, обійняти.

З тобою пов’язані найтепліші спогади. Лише з тобою так весело плисти проти течії.

Моя зухвала улюблениця🤍🇺🇦🇬🇧"

Фолловери не пройшли повз: "Рости щасливою!❤ ️ ", "Вітаю з днем народження Злату і маму теж💝 💐.", "Перш за все Вас зі святом, сьогодні Ви вперше стали мамою, а донечка хай тільки радує!!!!!!!!!!", "З Днем Народження донечку❤️ нехай вона завжди буде щаслива 💐".