Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр, позуючи на тлі рожевого заходу сонця і блакитної води. Так, артистка ніжно посміхалася на камеру, примірявши жіночне вбрання: плаття чорного кольору з квітковим принтом, доповнивши грайливий образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і двома заколочками, всипаними бісером.

Красуня оголосила численним шанувальникам несподівану новину - вона вирішила влаштувати аукціон одягу та аксесуарів, з якими у Насті пов'язані найтепліші спогади. Гроші від продажу вбрань Настя обіцяє віддати на підтримку дітей, які мужньо боряться з онкологією.

"Друзі, на @nkblog стартував благодійний аукціон моїх речей!

Я зібрала для вас десятки одиниць улюбленого і дорогого моєму серцю одягу, взуття та аксесуарів, в яких проживала багато важливих моментів! 🥰 Наприклад, ви зможете придбати черевики з кліпу "Попа як у Кім", шубку з однієї з моїх улюблених фотосесій і багато іншого!

Деякі речі будуть розіграні у форматі аукціону, деякі у форматі розіграшу"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще