Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість не забула і про численних шанувальників в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, виставивши серію яскравих відео. Так, артистка позувала в затишній обстановці їх з чоловіком Потапом заміського будинку, примірявши облягаючі чорні шорти, іменовані в народі "велосипедками" і сіру футболку-оверсайз з кольоровим принтом.

Зірка похвалилася натуральною красою без краплі декоративної косметики на обличчі, а частину фірмового кучерявого волосся зібрала наверх в недбалий пучок. Настя блиснула стрункою фігурою, неспішно танцюючи під трек Aqyila "Vibe For Me".

@nkofficial

Have a nice day☀️

♬ the bob for me - aqyila

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Позаду красуні ж красувалася мрія кожної дівчини - білосніжна гардеробна, суцільно заставлена різним взуттям, сумочками, косметикою та аксесуарами.

Фолловери, яких у Насті більше 1,8 мільйона в TikTok не пройшли повз, проте їх думки сильно розділилися: одні залишилися в захваті від танцю співачки, інші ж вирішили, що зовнішність сильно змінилася за останні роки: "Лапочка", "пощастило Потапчику", "ох, старенька", "час не щадить нікого".