Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно коханий чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив стильний кадр, примірявши брючний костюм темно-синього кольору, світло-блакитну сорочку і коричневі лаковані оксфорди, позуючи в їх з Настею Каменських білосніжному заміському будинку.
Так, артист вирішив трохи пофілософствувати, порадивши численним шанувальникам не переставати дивуватися тому, що відбувається навколо речей. Олексій упевнений, що здивування - сестра радості, хороша можливість виплеснути позитивні емоції.
Потап пропонує радіти навіть маленьким, на перший погляд, подіям - сонцю серед сніжної зими, дзвінку від друга, думкам та ідеям. Також чоловік рекомендує вчитися здивуванню у маленьких дітей.

"Не забувайте дивуватися!

Здивування це сестра радості, це перші дверцята для виплеску хороших емоцій .

Створюйте WOW ефекти своїми реакціями ,приводів більше, ніж предостатньо! Сонце вийшло серед зими-wow, несподіваний дзвінок від друга-wow, класна ідея звалилася з нізвідки-woooow! Я пишу довгий пост під фоткою, де я в піджаку ...WOW!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Здивування родом з дитинства, спостерігайте за дітьми і дивуйтеся радісно, так само, як і вони"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.