Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс яскраве відео-селфі, позуючи на задньому сидінні свого автомобіля, де проводить досить багато часу, відвідуючи різні зйомки і виступи.

Так, артистка приміряла чорне облягаюче вбрання з глибоким декольте, грайливо розстебнувши блискавку і блиснувши пишними грудьми. Жіночний образ зірка доповнила шубою, аксесуаром у вигляді намиста з дорогоцінним камінням, а також ніжним нюдовим макіяжем з акцентом на очах, посилаючи численним шанувальникам повітряні поцілунки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Звук в ролику Кароліна вирішила відключити, проте було видно, що красуня знаходиться в авто не сама - праворуч від неї сиділа дівчина в білому пуховику, слухаючи музику в бездротових навушниках. Пізніше виконавиця зробила ще одне селфі - цього разу в дзеркалі гримерки фотостудії. Ані похвалилася стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, поки позаду неї стояла чорна валіза на коліщатках, а на полиці біля дзеркала розташувалися бокси з декоративною косметикою.

Ані Лорак, instagram.com/stories/anilorak