У Російській Федерації жінка нагодувала свою дитину грудним молоком зі спиртом.

Про подробиці події розповіли місцеві правоохоронці.

Повідомляється, що інцидент стався ще 11 січня 2021 року в місті Горно-Алтайськ (Республіка Алтай, РФ).

32-річна місцева жителька в зазначений день святкувала свій день народження за місцем проживання, на якому розпивала спиртні напої. Після торжества жінка лягла спати поруч зі своїм 7-місячним сином (27.08.2020 року народження).

Посеред ночі малюк почав вередувати, вимагаючи їжі, а мати, свідомо знаючи про вміст спирту в своєму грудному молоці, погодувала дитину. В результаті годування новонароджений малюк помер від отруєння.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Місце події / фото : altai.sledcom.ru
Місце події / фото : altai.sledcom.ru

На даний момент Слідчий комітет проводить всі необхідні дії, спрямовані на збір і фіксацію доказової бази, і встановлює обставини події. Відносно 32-річної матері було відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 109 Кримінального кодексу Російської Федерації (заподіяння смерті з необережності).