Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Вікторією і їх 6-річною донькою Лізою вирушили на зимові канікули, вибравши для відпочинку райську Домінікану. Так, артист показав, як проводить останні дні відпустки, насолоджуючись сонечком, блакитною водою і лежачи з Лізою на білосніжному пісочку, поки позаду них красувалася яхта.

На трепетному сімейному знімку видно, як сильно встиг засмагнути Юрій за невелику кількість часу. Сам же шоумен пожартував, що вже зовсім скоро вони з малечею, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", будуть лежати так в снігових заметах, а не серед пісочного пляжу.

"Скоро будемо так само, але в снігу )))"

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "міні Русалонька і Русал", "Краса", " Афігєть!Юрчик,ви в раю🔥", "Красиво!!!!!!!!!!!! Прямо душа радіє!!!!!!!! Здоров'я вам і побільше сонечка!!!!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Такі хороші ❤️", "Ой, Юрчик , краще сидіть там до весни, тут дуже холодно!", "Красивенно!!!!!Гарного Вам відпочинку!!!!!!!😍 ❤ ️ 😍 ", "Супер🔥 🔥 🔥 🔥 🔥".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність