Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав яскраве відео, позуючи разом з їх з Примадонною дітьми-близнюками: донькою Лізою і сином Гаррі, які в 2020 році пішли в перший клас. Так, малюки вирішили пожартувати над зірковим татом, поки той відпочивав в їхньому замку в селі Грязь. Гаррі і Ліза почали просити у чоловіка автографи, зробити спільні селфі, називаючи Максима своїм кумиром.

При цьому діти вживали англійські слова і вирази, а також змінювали акцент, щоб артистично перевтілитися на закордонних шанувальників. Сам же Галкін не зміг стримати сміху, але злегка зніяковів.

"Хвилина слави 🤩"

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "як же хочеться подивитися на них років через двадцять😍 😀", "сатира на вищому рівні🌟 💖 😆 👌 🏼", " на це можна дивитися вічно! Нереальні діти! Виховані, пустотливі, розумні, харизматичні!👏", "Приколісти. Тролять тата 😂", ""Максим Галкін" - мій кумир🥰 ❤️ Боже мій!", "Навіть не уявляю, як це, бути дитиною таких знаменитих батьків... але видно, що вони не розпещені, усвідомлені дітки".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.