Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість виставила зворушливий уривок з кліпу на україномовну пісню "Почуття", яку присвятила татові Олексію Йосиповичу Жмуру - найрідніший чоловік артистки пішов з життя у віці 81 року 25 січня.

Так, зірка позувала в ролику в вбранні тілесного кольору, ніжно посміхаючись на камеру і розпустивши довге кучеряве волосся. Жіночний образ Настя доповнила золотими сережками-зірочками і акуратним тонким намистом, захоплюючи натуральною красою без краплі макіяжу. Каменських поцікавилася у численних шанувальників, які слова вони мріяли б почути від своєї коханої людини.

"А які слова ви хотіли б почути від коханої людини?"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, пропонуючи свої версії слів від коханого або коханої: "щирі слова підтримки і любові😢", " Я не шкодую ні секунди яку провів з тобою, і якби б у мене був би шанс почати все з початку я б нічого не міняв....люблю тебе❤️", " я щасливий що ми разом!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Я з тобою назавжди ❤️🙏".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.