Українська армія може похизуватися не тільки сучасною екіпіровкою, озброєнням і технікою, а й тим, що в її рядах служать відразу кілька поколінь найкращих представників народу. З Донбасу прийшла історія про батька і сина, які служать в одному батальйоні.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби штабу ООС в мережі Facebook.

ЗСУ, скріншот: YouTube
ЗСУ, скріншот: YouTube

"Син пішов у батальйон, де вже три роки воює батько. Солдат Михайло Савчук закінчив Національний університет водного господарства та природокористування у Рівному.

Йому з дитинства подобалася армійська служба. І за прикладом батька, який три роки - з 2014 воював у добробаті, а потім вже у Збройних Силах продовжує захищати Україну, юнак потрапив у батальйон.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

За півроку служби Михайло вже отримав бойовий досвід, і планує продовжувати службу і надалі. До перемоги!", - повідомляють автори публікації.

Публікація прес-служби штабу ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-служби штабу ООС, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що командування ООС нагородило військкорів-військових журналістів. Також у вівторок, 16 лютого, у Збройних Силах України вшанували пам'ять військових журналістів, які загинули під час виконання професійних обов'язків.

Раніше повідомляли, військові Тернопільщини повернулися з охопленого війною Донбасу: сльози радості та ніжні обійми доньок.

Як повідомляв Знай.uа, маленький рятівник допоміг пораненому герою дістатися додому: "Дядько, ви з війни?".

Знай.uа писав, відданий воїн ЗСУ став свідком приходу "русского мира" на Донбасі: "Приїжджі козачки бігали по містах".