На сторінці благодійного фонду допомоги ветеранам та військовим під назвою "Повернись живим" з'явилося відео інструментальної версії щедрівки "Holiday piece".

Вона спочатку була створена композиторами і музикантами Девідом Фостером і Джеєм Доусоном. Її виконав військовий оркестр-Центр військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України.

"Можна ставити на репіт до кінця свят", - написано в кінці публікації. "Репіт" походить від англійського слова repeat, яке при перекладі означає — повторення. Тобто в публікації закликають ставити цю мелодію на повтор, щоб після кожного прослуховування вона знову і знову включалася назад.

На відео помітні безліч військових у формі, і кожен з них управляється з певним музичним інструментом. Одна частина українських захисників виконує свою партію на вулиці, а інша - в приміщенні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Гарні у всьому, в музиці, в роботі, навіть на війні. Спасибі вам, наші захисники! Здоров'я вам, щастя і добра! Пишаюся вами!", "Гарне і талановите виконання!!! Ви суперові!!! Рідні наші славні воїни, з Різдвом Христовим !!!", "Спасибі вам, дітки!!!!!! За те, що в 200 км від Донецька ми зовсім не відчуваємо війни. Бережи вас господь!!!!!! Молимося за Вас!!!!!!!!", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Facebook
Коментарі, скріншот: Facebook

Нагадаємо, воїни ЗСУ приготували для побратимів молитву до Різдва: сліз не стримати

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ на Донбасі отримали сертифікати: ризикують життям заради натхнення

Знай.ua писав, Різдво Христове на Донбасі: захисники України з ранку до вечора під обстрілом