Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Майамі, США.

Так, артист зворушливо привітав кохану дружину з днем народження 18 лютого, виставивши яскравий кадр красуні, де та лежала на капоті автомобіля, примірявши облягаючу спідницю і корсет з глибоким декольте, акуратно зібравши довге волосся назад. Яма не шкодував теплих слів, зазначивши, що обожнює, як Лілія готує, танцює і жартує, ніжно називаючи кохану подарунком всього свого життя.

"MY BIRTHDAY GIRL🎉

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Не пам'ятаю, скільки там тобі сьогодні, але для мене Ти-наймолодша, красива, ніжна, мудра і кохана! Ти-мій подарунок в цьому житті. Ти талановито готуєш, жартуєш і танцюєш! Посміхайся, радій життю, а ми цьому посприяємо!) Любимо тебе нескінченно! З днем народження!

Твої Я-Ми 🎈

❤️ @liliya_yama ❤️"