Ірина Федишин закликала весну фотографіями з райського куточка, звідки недавно повернулась.

Відома українська співачка Ірина Федишин, чиї пісні мають рингтонами на своїх смарфонах мільйони українців, зібрала величезну аудиторію шанувальників в Instagram, з якими активно ділиться кадрами свого життя.

Цього разу співачка поділилася спогадами про свою недавню відпустку. Ірина Федишин відпочивала разом зі своєю родиною у Домініканській Республіці, звідки недавно повернулася.

Повернувшись у зиму, співачка із ностальгією згадує ті чудові дні, проведені у сонячній країні біля моря. А фото з відпочинку викликає бажання скоріше поринути у теплу пору року.

Ірина поділилася з шанувальниками фотографіями з Домінікани, на яких вона постала вся в рожевому - рожевому топі, рожевих окулярах та з рожевим капелюшком, яким кокетливо прикрила низ купальника.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Хочеться вже тепла?",- питанням до шанувальників прокоментувала фото співачка.

Ірина Федишин, фото Instagram
Ірина Федишин, фото Instagram

Ірина Федишин, фото Instagram
Ірина Федишин, фото Instagram

Нагадаємо, Ірина Федишин назавжди відмовилася від "Танців з зірками"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Федишин показала образ з шоу "Маска"

Також Знай.ua писав, засмагла Ірина Федишин обійняла родину на Карибах