Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість поспішила поділитися радісною новиною - їх з чоловіком Юрієм Горбуновим синові Івану 18 лютого виповнилося 4 роки. Так, артистка показала кілька яскравих фото зі святкування, виставивши трепетний сімейний знімок, де вони з Юрієм ніжно обіймали один одного, в той час як маленький Іван катався на іграшковому автобусі неподалік від зіркових батьків.

Щаслива Катерина не шкодувала для хлопчика теплих слів, зізнавшись, як швидко пролетів час і підріс син. Варто відзначити, що обличчя Івана Осадча і Горбунов активно приховують від сторонніх очей на кадрах в соціальних мережах і у них це чудово виходить.

"Батьки, невже вже 4? :) найочікуваніше свято - День народження Івасика.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Івасичок, будь щасливим, наш хлопчик!"

Фолловери не пройшли повз, приєднуючись до привітань: "Ураааа нехай буде здоровий і успішний🔥", "вітаємо! Будьте Здоровенькі, дорогі!!!🙏🏻", "Вітаемо Івана і щасливих батьків!❤️🥰🙏🏻🙌🏻🌿☀️❤️", "Вітаємо!!!!!❤️Хай буде найщасливішим, здоровим і успішним!!!!❤️".