Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився свіжим селфі, позуючи в їх з Надею новому заміському будинку. Так, артист приміряв чорну водолазку, сидячи на м'якому дивані і дивлячись на камеру.

При цьому виконавець жартівливо попросив не дивитися на нього таким поглядом, а потім зрозумів, що це він сам на себе і дивиться крізь кран смартфона. Володимир пожартував, що навіть злегка зніяковів.

"Еееее!!! Ну досить так дивитися на мене. Я ніяковію ♪

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А, це ж я сам на себе дивлюся 😂 😂 😂 "

Фолловери не пройшли повз, жартуючи над високою самооцінкою Дантеса і засипаючи його компліментами: "Вов, сьогодні день самозамилування?", "😂😂 Самооцінка рівень Бог😂", "Володимир, у Вас чудове почуття гумору🔥🔥🔥🔥", "такий краш❤️", "Краш🔥", "😂😂😂ну, тепер і ми👀👀👀😉 і не бентежимося 🤗", "Ні, ну можна мені таку самооцінку?😂".

Варто відзначити, що раніше Володимир Дантес показував кумедне відео, зворушивши зізнанням для дружини Наді Дорофєєвої до Дня закоханих 14 лютого. У ролику кохана співака танцює на відпочинку в громадському транспорті.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.