Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість виставила спокусливий кадр, показавши, з чого починається її день, позуючи у ванній кімнаті з чоловіком Потапом. Так, артистка була повністю оголеною, недбало накинувши на тіло лише рушник з "хижим" леопардовим принтом і грайливо схопившись за голову.

Зірка зібрала "фірмове" кучеряве волосся наверх в недбалий пучок, підкорюючи натуральною красою без краплі макіяжу. При цьому Настя розповіла про свої плани на п'ятницю і тому, як сильно радіє завершенню робочого тижня. Каменських поцікавилася у численних шанувальників, чим вони планують зайнятися на вихідних.

"Morning update :

✔️ аукціон моїх речей на підтримку діток з онко триває. Всі деталі-на @nkblog

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

✔️ я готую для вас класну новинку 😋

✔️ на вулиці все так само дуже холодно, тому рекомендую утеплятися - одягом, гарячими напоями або обіймами з близькими. Мене сьогодні зігріває класний костюм

✔️ і сьогодні п'ятниця!

До речі, розкажіть, що плануєте робити на вихідних?"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.