Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість не забула і про численних шанувальників в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, виставивши серію яскравих відео. Так, артистка позувала в затишній обстановці їх з чоловіком Потапом заміського будинку, примірявши спокусливе вбрання і танцюючи навпроти дерев'яної стіни.

Красуня з'явилася перед публікою в шкіряному костюмі чорного кольору, що складається з облягаючих штанів і міні-топа з глибоким декольте. Пікантний образ зірка доповнила макіяжем в ніжних персикових тонах і зачіскою з фірмовими кучериками, демонструючи струнке тіло, а також пишні груди.

@nkofficial

Model face 😽

♬ original sound - Jeremy Marinas

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Каменських взяла участь в челленджі, де потрібно показати своє ідеальне "модельне" обличчя для фотографій. Якщо коротко, голос за кадром спочатку пропонував Насті посміхнутися лише ротом, потім підняти брови, а потім різко припинити посміхатися.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Одні вирішили, що Настя постаріла з початку кар'єри, інші ж захоплювалися костюмчиком і красою співачки.