Чоловік обморозив руки через відсутність ввечері громадського транспорту. Про це розповіли на місцевому телебаченні Луцька.

Чоловік приїхав у гості до брата. Каже, пізно ввечері не було громадського транспорту, тому відправився пішки, без рукавиць. За словами чоловіка, холоду не відчував, а вже вдома помітив, що руки і посиніли, і почервоніли.

Зараз він в опіковому відділенні, крім нього там знаходиться сім пацієнтів з діагнозом "обмороження".

Відомо, що чоловік приїхав в гості до брата, а коли зібрався їхати додому, то не було громадського транспорту і додому довелося йти пішки. Був без рукавиць, а про те, що руки обморозив, зрозумів тільки вдома.

Чоловік одразу почав снігом обтирати. А цього лікарі не рекомендують робити. Як не варто гріти їх гарячою водою. Найголовніше-вчасно звернутися до медиків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Розтирання снігом може створити додаткову травму. Для того, щоб уберегтися від обмороження, потрібно тепло одягатися, не йти на мороз голодним і не вживати алкоголь.

Раніше ми повідомляли, порятунок лижника в Карпатах, обмороженого чоловіка відправили в реанімацію, вижив дивом.

Як повідомляв "Знай.uа", звичайний прорив труби обернувся бідою, кадри наслідків.

Також "Знай.uа" писав, що у Карпатах зникла група туристів, історія з Київським лижником не навчила.