Всесвітньо відому співачку Біллі Айліш переслідує божевільний фанат, який погрожує її вбити. Про це повідомило видання TMZ, опублікувавши витяги з офіційної скарги, поданої співачкою в поліцію.

Біллі, якій в грудні минулого року виповнилося 19 років, була змушена звернутися до правоохоронців. З'ясувалося, ще з серпня у неї з'явився переслідувач – Джон Хьорл, який вже мало не довів зірку до нервового зриву.

За словами самої Біллі, чоловік влаштувався в старій шкільній будівлі, що навпроти її будинку в Лос-Анджелесі. Хьорл не спускає з житла знаменитості очей. Кожного разу, коли Айліш виходить зі свого маєтку, вона бачить його.

Біллі Айліш, фото з Instagram
Біллі Айліш, фото з Instagram

Співачка зізналася, що вже боїться виходити з дому і відчуває панічні атаки, коли повертається додому. Переслідувач не просто на неї чекає, він кричить їй щось услід і робить погрозливі жести. Нещодавно Хьорл провів своєю долонею поперек шиї, явно показуючи, що хоче перерізати їй горло.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це також свідчать записки, які він постійно підкидає на ганок будинку Айліш.

"Тобі ніколи не отримати того, що ти хочеш... Якщо тільки ти не хочеш померти від моїх рук... Тому що ти можеш так померти. І ти помреш!" - йдеться в одному з листів.

лист до Біллі Айліш, фото TMZ
лист до Біллі Айліш, фото TMZ

Поліція вже займається цією справою, проте фанат поки не заарештований. Айліш просить виписати поліцейський ордер, що забороняє Хьорлу наближатися до неї і членів її родини ближче, ніж на 200 метрів.

Нагадаємо, талановита вокалістка переспівала Біллі Айліш і розгорнула 4 тренерських крісла на "Голос країни".

Як повідомляв портал Знай.uа, Біллі Айліш зізналася в коханні з іноземкою і перейшла на чужу мову.

Також портал Знай.uа писав, що Біллі Айліш перетворилася на "слухняну дівчинку".