19 березня 2021 року всіма відомій радянській та українській письменниці-шістдесятниці, поетесі ліні Василівній Костенко виповниться 91 рік.

Сьогодні на неофіційній сторінці цінителів і шанувальників, присвяченій творчості геніальної поетеси, з'явилася цікава картинка з витягом з її вірша. Рядки взяті з твору під назвою "Між іншим".

В самому кінці Ліна Костенко написала українцям про те, що на світі багато горя і пропонує людям бути взаємно красивими. Ці слова знаходять нове життя в нинішній час, наповнене трагедіями і болем, смертями і сльозами. Незалежна Україна зазнає не найкращі часи, щороку намагаючись змінитися на краще для себе, і своїх жителів.

На фотографії ж зображена дівчина посеред засніженої вулиці без посмішки на обличчі. Вона в сукні, черевиках і з яскраво червоним беретом на голові.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Дуже люблю цей вірш.Дякую.❤️❤️❤️❤️", "Дякую вам, Ліна🙏❄️❤️", "❤️❤️❤️❤️", "❤️❤️❤️", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, молодий військовий розчулив українців зворушливим листом до коханої: "З тобою забуваю про війну"

Як повідомляв "Знай.ua", в колонії під Харковом ув'язнені підсіли на голку, і це не наркотики. У державній "Кременчуцькій виховній колонії" розпочали підготовку до конкурсу "Краща ілюстрація" до творів Лесі Українки.

Знай.ua писав, українка із золотим серцем усиновила десять знедолених малюків: "Я - супер-мама"