15-річна блогерка Ліза Леоненко нещодавно потрапила в новий мовний скандал, коли в одному з відео висловилася про свою нелюбов до української мови.

Вона заявляла, що не вміє на ньому розмовляти, після чого на дівчину і її рідню посипалися образи. Згодом Ліза зазначила, що нічого не винна ні Україні, ні мові. Через це особисті дані дівчини та її родичів з'явилися на "Миротворці", називаючи Леоненка жертвою психологічного насильства та російсько-терористичної пропаганди.

Зараз же 15-річна блогерка вибачилася за свої слова в TikTok, записавши відео українською мовою.

@maybe_lizaaaaa

🙆🏻‍♀️🌸

♬ Aesthetic - Xilo

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я прошу вибачення з приводу негативного висловлювання на адресу української мови. Всі в цьому житті роблять помилки і я не виняток. Це була реакція на образу мене за погану вимову українською мовою. Насправді, я добре знаю українську мову і вільно нею володію. Але з невеликим акцентом. Менi подобається життя в Україні, я жодного образливого слова в бік цієї країни не сказала", - розповіла Ліза Леоненко у відео.

Нагадаємо, школярка з Києва зробила приємно Путіну: "Вср*лась мені ваша "рідна мова"

Як повідомляв "Знай.ua", працівниця Укрпошти відмовилася розмовляти українською і одягати маску: "Такі всі розумні, прям капець"

Знай.ua писав, фанатка Путіна пригостила українців" російською " кавою і кулею вилетіла з роботи