Яна Глущенко настільки перевтілилась в образ Тіни Кароль, що її сплутали зі співачкою.

Відома українська акторка, зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко спародіювала новий кліп української співачки Тіни Кароль "Скандал". А про те, що з цього вийшло, артистка розповіла у своєму Instagram напередодні прем'єри нового Dizel Night.

За словами Яни, вона просто у захваті від свого номера. Артистка розповіла, що знімати свою версію "скандалу" команда шоу початку всього через вісім годин після прем'єри кліпу, а образ вийшов дуже близький до оригіналу.

"Образ вийшов настільки правдоподібним, що навіть наші костюмери переплутали мене з цією Тіною", - написала в своєму пості актриса.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з новим образом Яна Глущенко розмістила і фото 12-річної давності - виявляється, на початку своєї кар'єри вона вже перевтілювалася в співачку в кліпі "Ноченька".

"Цього разу я була хоча б одягнена! А то 12 років тому, коли ми пародіювали кліп "Ноченька", з одягу на мені були тільки трусики. Костюм для пародії кліпу "Скандал" не менше скандальний - купили ми його в секс-шопі. Вбрання мені довелося надіти задом наперед і вийшло дуже сексуально", - розповіла зірка.

Нагадаємо, Яна Глущенко з "Дизель шоу" накачала губи і відправила фанатам віртуальний "чмок"

Як повідомляв портал Знай.ua, Яна Глущенко лягла під ніж заради маленького сина

Також Знай.ua писав, Зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко похвалилася своїми "малюками"