Російська супермодель Алеся Кафельникова виправдалася за відверту зйомку з твариною.

Зоозахисники присоромили Олесю Кафельникову за поїздку оголеною верхи на слоні. Після того, як Instagram моделі з'явився знімок, на якому 22-річна манекенниця зображена верхом на слоні без одягу і спідньої білизни, захисники природи з організації Save the Asian Elephants засудили її вчинок в соціальних мережах, вважаючи його насильством щодо тварини.

Незабаром після цього модель видалила описане фото з Instagram і розмістила пост з вибаченнями.

В описі до публікації знаменитість пояснила шанувальникам, що регулярно займається благодійністю і під час останньої поїздки на Балі фінансово допомогла жителям і тваринам села, в якій була проведена фотосесія.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я люблю тварин, слонів і Балі! Мені шкода, що багато хто побачив в моїх фото негативний посил, а не естетику. Своїми знімками я хотіла показати повагу до тварин, у мене не було наміру образити місцевих жителів. Вибачте, якщо ви розглянули в моїй зйомці щось образливе », - висловилася Кафельникова. Раніше в лютому іноземці присоромили Олесю Кафельникову за поїздку верхи на слоні без одягу. Зоозахисники назвали вчинок Кафельникова «трагедією» і розкритикували дівчину в численних постах в соціальних мережах. «Це насильство щодо тварини", - писали користувачі.

Нагадаємо, російська модель зганьбилася на весь світ, влаштувавши гарячу фотосесію на мітингу

Як повідомляв портал Знай.ua, російська Кардашьян в бікіні оголила величезні сідниці

Також Знай.ua писав, модель знайшли мертвою після розриву із захисником "Баварії"