Мешканка Данії перестала вищипувати брови і голитися, щоб стати нарівні з чоловіками і відсівати небажаних коханців на побаченнях.

Детальніше про це пише видання "The Sun".

31-річна мешканка Копенгагена Ельдіна Джаганжак виросла в маленькому місті, який читав жінкам умови бути однаковими. Коли вона підросла, то зрозуміла, що дівчата витрачають на підтримку своєї зовнішності набагато більше часу і грошей, ніж чоловіки. Тому в березні 2020 року датчанка вирішила відмовитися від щипчиків і бритви, відростивши монобров і волосся на верхній губі.

Эльдина Джаганжак / фото: MDWfeatures
Эльдина Джаганжак / фото: MDWfeatures

Ельдіна зізналася, що її давно не хвилює, що думають інші люди. Часом, коли вона йде по вулиці, деякі захоплюються її зовнішністю, а деякі кричать, щоб вона негайно поголилася. Джаганжак іноді помічає, що чоловіки косяться на її брови і ноги, ніби на "третю голову".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли справа доходить до побачень, Ельдіна вважає, що її монобровість і рослинність на обличчі – це благословення, оскільки це означає, що вона відразу ж відсіває будь-яких "консервативних" потенційних женихів, яких відштовхує її зовнішній вигляд.

"Перш, ніж я дозволила моїй моноброві вирости, я дійсно відчувала, що існує надзвичайно обмежений вибір того, як жінки повинні виглядати. Якщо чоловік не голиться і не вищипує брови, ніхто не помічає і не коментує, і в цьому немає нічого незвичайного", - заявила датчанка.

Дівчина зазначила, що зараз почала приділяти більше часу своїм цілям, ніж тому, як виглядає.

Эльдина Джаганжак / фото: MDWfeatures
Эльдина Джаганжак / фото: MDWfeatures

Нагадаємо, що молодий військовий підкорив Tik-Tok: Пікассо і Жадан у формі.

Як повідомляв портал Знай.иа, Техаський маестро створить у Тернополі Крижане диво: за роботу!

Також Знай.иа писав, що Тернопільська родина пригощає екзотикою всю Україну: каву, лимони та шалене кохання.