Вже у суботу українці могли потішитися теплішою температурою, але далі більше: вночі морози будуть помірними, а вже у неділю 21 лютого по всій території України буде близько нуля або навіть незначний “плюс”.

Про це розповідають Український Гідрометцентр і синоптикиня Наталка Діденко.

Жодних істотних опадів у неділю не передбачається, хоча існує незначна їх можливість над східними і північними областями.

Столиця на вихідні буде з маленьким “плюсом” і без опадів.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Проте такі показники зовсім не свідчать про те, що весна вже приходить у свої володіння. В Україні досі зима, яка ще покаже і морози, і снігопади. Проте процес зміни повітряних мас на весну - точно розпочався.

Не забувайте про небезпеку зсувів снігу та падіння бурульок під будинками, білбордами та іншими конструкціями. Ризик отримати важку травму або навіть померти - висока, тому уникайте перебувати під ними, будуйте свій маршрут на максимально відкритих територіях.

Раніше ми повідомляли, львів'яни з лопатами оголосили війну надокучливому снігу: дивись і вчися, Садовий.

Як повідомляв "Знай.uа", кияни повстали проти комунальників через нечищені дороги і стали оленями парковки.

Також Знай.uа писав, що Закарпатський Уж "вийшов" до людей, все затоплено.