Українська співачка Настя Каменських, яка тепер виступає як NK, анонсувала новий епізод шоу “Маска” і показала свій образ.

Популярне серед українців шоу “Маска” на телеканалі “Україна” продовжує свою переможну ходу: вже о 7 годині вечора українців зможуть спостерігати як веселі і стильні детективи розгадують зірок України, які заховалися під чудернацькими масками.

Для цього ефіру Настя обрала стильний костюм-двійку, доповнений беретом. Все виготовлене зі штучної шкіри. Костюм-двійка складається із короткою спідниці і кофтинки, обидві частини костюму прикрашені однаковим геометричним візерунком. Кольори - чорно-білі. В тон до костюма підібрано чорний берет і чорні високі чобітки. Настя доповнила образ каре (невже вона так рішуче вкоротила своє волосся?) і масивним ланцюжком-намистом. Зірка екстравагантно позує, в одній з поз - завмирає у веселому крикові.

Ці світлини співачка супровела таким текстом: “Чекаю на вас сьогодні о 21:00 на п'ятому ефірі @maskaukrainetv, щоб разом з вами знову з завмиранням серця насолоджуватися виступами наших героїв. І звичайно, ж, вгадувати, хто ж ховається за їх масками! Як думаєте, кого ми відкриємо сьогодні? “

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.