Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото та історіями.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 160 тисяч осіб, з якими зараз 25-річна дівчина поділилася фотографією з матір'ю і текстом, який був опублікований після довгих роздумів і сумнівів, як її фанати його сприймуть. Однак Заворотнюк більше не може прикидатися, що цього не існує.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"Останні два роки були найважчими в моєму житті. Будь-яка людина, хто коли-небудь стикався з серйозною хворобою дуже близької людини, зрозуміє мене зараз. Мені неймовірно важко, але я не хочу щоб мене шкодували. Мені набридли дзвонять журналісти, набридли люди які пишуть мені "у тебе ж все в порядку, ви вигадали хворобу, досить піаритися", набридли нескінченні запрошення на програми, шоу, набридли пропозиції заплатити мені купу грошей за інтерв'ю", - заявила Анна Заворотнюк в публікації.

Вона додала, що дуже сильно любить і поважає свою маму, щоб розповідати про тяжкість, що звалилася на їх сім'ю в останні роки. Їй набридають люди, які продовжують дошкуляти її своїми питаннями про це. Її мати є дуже публічною людиною, проте дівчині кожен раз боляче, тому вона просить більше не питати що-небудь про хворобу. Це її біль, яка щохвилини з нею і нікуди не йде будучи величезною дірою в грудях. Через це вона почала займатися з психологом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Instagram Це моя віддушина, я знайшла тут всіх вас, прекрасних і розуміючих друзів. Спасибі, щиро спасибі тим, хто зі мною на одній хвилі. Хто настільки чуйний і правильно вловлює весь мій посил. 2017 рік. Момент абсолютного щастя відображений на цьому, дорогому мені, знімку. Я люблю тебе", - підсумувала Анна.

Нагадаємо, Заворотнюк перервала мовчання і звернулася до шанувальників у день Закоханих: "Прекрасне почуття"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Заворотнюк розкинула довгі ноги в Дубаї: "Чекаю, коли перетворяться"

Знай.ua писав, чоловіка онкохворої Заворотнюк спіймали в обіймах Тетяни Навки: "Я поруч"