Анастасія Покрищук - відома українська блогерка, яка є прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Їй вже 32 роки, але вона продовжує радувати шанувальників дуже відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Вона популярна завдяки епатажній зовнішності, яка заснована на багатьох хірургічних втручаннях.

Зараз Анастасія знову виставила своє фото до пластичних операцій і знову підписала його кумедною фразою. На знімку їй 18 років, проте виглядає вона дещо старша. До того ж, в дівчині важко впізнати нинішню "пацанку" через те, що зараз велика частина обличчя перероблена.

"А ось її ти точно хочеш😏 і не Бре шо немає😜 😚 🤣", - написала Анастасія Покрищук у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Попрацювала над собою, звичайно🔥", "Зараз ти красиві 🔥", "Головне що тобі комфортно 👏", "Звичайна симпатична дівчина! Не наговорюй!", "Хороша, зубки тільки такі як зараз і губи підкачати", "Навіщо так критично до самої себе? Може жто якийсь комплекс, хтось образив колись... Ну не погано було, звичайна дівчина", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, скандальна Покрищук відповіла чоловікам за "меркантильних баб": "Навіщо тобі жадібний п*дор?"

Як повідомляв "Знай.ua", перероблена пацанка Покрищук налякала беззубим ротом: "Так і залишимо, буде красиво"

Знай.ua писав, перероблена "пацанка" Покрищук показала нове фото і нарвалася